O Tofiga o le Atamai, O le Poto e Ta'ita'ia ai le Fa'amanatuina o le 25 Tausaga o le Lumana'i-Guowang Group i Wenzhou.

xw5
xw5-1
xw5-2

I le aso 23 o Novema, na faia ai le 25th anniversary celebration of Guowang Group i Wenzhou."Ingenuity•Tofi•Intelligence•Future" e le gata o le autu o lenei faʻamanatuga, ae faʻapea foʻi ma le faʻailoga faaleagaga o tagata Guowang uma.

O le atamai e afua mai i le tulituliloaina ma le tumau o le lelei.Luasefululima tausaga o faʻaagaaga faʻapitoa ma timuga e naʻo le totoina o le agaga o le atamai i totonu o meafaigaluega ma suia le atamai i "oloa maualuga" e mafai ona vaʻaia.

Mai se tamai fale gaosi OEM i le tamai nuu fagota a Wenzhou, i se taitai i loʻu atunuu gaosi masini lomitusi, na o le pau lava le mea e leʻi suia ma pasia o le "Technical Innovation, Leading Development"."O le faamaoni moni o le uluai fatu.

O le tausaga lenei o le 40 tausaga o le toe fuata'iga ma le tatalaina.O le gaosiga o masini lomitusi ua oʻo foi i le 40 tausaga o le televave o le atinaʻe, mai le tusi lesona i le semi-autometi i le otometi atoa, ma o lea ua faʻafeiloaʻi i le vaitau o numera ma atamai.I le avea ai o se molimau, tagata auai ma molimau i le atinaʻeina o le alamanuia, ua tuʻuina atu e le Guowang Group lona lava malosi i le atinaʻeina o le alamanuia.

I le avea ai o se ituaiga o le atunuu, o Guowang Group o loʻo faʻatulagaina i taimi uma tulaga maualuga, e taulaʻi i suʻesuʻega tekonolosi ma atinaʻe, faʻalauiloa ma faʻapipiʻiina tekinolosi faʻavaomalo faʻavaomalo, talia malosi le lumanaʻi, ma faʻafeiloaʻi le atinaʻe atamai o le gaosiga o masini lomitusi.Matou te vaʻaia o loʻo faʻaaogaina e le Guowang Group lona lava malosi e taʻitaʻia ai le lumanaʻi!

xw5-3

Fa'amanatuga

O le auuso e toalua i lena taimi ua ulufale atu foi i le matua o le talitonuina.25 tausaga o le poto masani, faʻaputuga, ma timuga ua fatuina ai lo latou tuputupu aʻe masani ma Guowang Group.

Le tala faʻasolopito o le Guowang Group:

I le 1993, na faamauina le kamupani ma faatuina: Ruian Guowang Machinery Factory, ma gaosia le muamua QZ201 tipi pepa.

I le 1998, na gaosia ai e Guowang le muamua QZY203AG e tipi pepa eletise.

I le 1999, na gaosia ai e Guowang le uluai pisinisi tumaoti a Saina QZYX203B tipi pepa numera.

I le 2001, na faia ai e Guowang le muamua K faʻasologa polokalame-pulea pepa tipi.

I le 2006, Guowang lala: Wenzhou Olite Machinery Equipment Co., Ltd. na faavaeina.

I le 2007, Guowang lala: Shanghai Yiyou Import and Export Co., Ltd. na faavaeina.

I le 2008, na pasia ai e Guowang le tusipasi Siamani TUV ma maua le tusi faamaonia.

I le 2009, Zhejiang Guowang Machinery Co., Ltd. na faʻaleleia i Saina • Guowang Machinery Group Co., Ltd.

I le 2010, o le vaega muamua o le fale fou a Guowang na maeʻa ma toe faʻaleleia.

I le 2011, na maua ai e Guowang ni pateni fou e tolu, o le tele o pateni faʻataʻitaʻiga aoga ma le tele o faʻamatalaga fou o oloa.Guowang Subsidiary: Pingyang Hexin Microfinance Company na faavaeina.

I le 2012, na avea Guowang ma pisinisi maualuga-tech a le atunuu.

I le 2013, na faavaeina ai e le Guowang Group ma le German Baumann Group se pisinisi soofaatasi Sino-Siamani: Wallenberg Guowang (Shanghai) Machinery Co., Ltd.

I le 2014, na galulue faatasi ai Saina Guowang Group ma Komori Komori o Iapani e fausia se faiga faapaaga.

I le 2015, na atiina ae ma le manuia e Guowang se masini pikiina (faʻailoga faʻapipiʻi masini).

I le 2017, na matou atiaʻe le faasologa Tgaogaomasini tipi oti, lea na gaosia e na o le 4 kamupani i le lalolagi.

I le 2018, na atiaʻe ai le S series lua-unit hot stamping machine.

O mataupu matagofie i tausaga manuia, ma le mamalu i tausaga

Muamua lava, Mr. Lin Guoping, Taitaifono o le Guowang Group, na faia se lauga i luga o le tulaga.Mai upu a Lin Dong, e foliga mai ua tatou vaai i le 25 tausaga o Guowang o tausaga pagatia, lagona le agaga faafetai mai le loto o Lin Dong, ma lagona foi o se alii Guowang e i ai se misiona ma le uluai faamoemoega o lo o lomitusi i Saina.O le faʻaauau pea o le faʻatuatua i luga o le auala gaosiga!

I le taimi lava mulimuli ane, Guowang Group Taitaifono Lin Guoping, Pule Sili Lin Guoqiang, Pule Sui Taitaifono o Saina Lomitusi Tekonolosi Association Chu Tingliang, Sui Taitaifono ma Failautusi Aoao o Saina Lomitusi ma Meafaigaluega Alamanuia Association Wang Lijian, Sui Faatonu o Saina Lomitusi ma Meafaigaluega Alamanuia Asosi Chang Lu Changan, Taitaifono Zhao Guozhu o le Hong Kong Printing Chamber of Commerce, ma Chang Xiaoxia, Pule Sili o Beijing Keyin Media and Culture Co., Ltd. na o mai i luga o le tulaga faʻatasi e amata le 25th anniversary celebration of Guowang Group.

xw5-7

Tatalasauniga

xw5-4

Lu Changan, Sui Taitaifono o Saina Lomitusi ma Meafaigaluega Asosi Alamanuia

xw5-6

Manaia le sauniga fa'alauiloa

Taamiloga falegaosimea

xw5-8
xw5-9
xw5-10

Ta'imua fa'aagaaga fa'atekinisi ma su'esu'ega fa'atekinisi ma le malosi tau atina'e

O malo na auai i le fonotaga na asiasi atu i le fale gaosimea faatasi ma iloa ai le malosi faʻapitoa ma le atamai o le Guowang Group.

xw5-11
xw5-12
xw5-13

Ua mae'a le ta'amilosaga a le falegaosimea, soso'o ai ma le fa'alauiloaina o oloa fou a Guowang Group ma fa'amatalaga fa'atekonolosi oloa.
Muamua lava, o le tautalaga matagofie a Mr. Lin Wenwu na matou maua ai se malamalamaga loloto atu i le atamai o Guowang ma talia malosi le lumanaʻi pe a oʻo mai lenei vaitau numera ma atamai.
Ua tumu le fa'alauiloaga o oloa fou
Dr. Thomas Kollitz, Warrenberg, Siamani na faia se lauga
I le aso 23 o Novema, na faia ai le 25th Anniversary Celebration of Guowang e pei ona faatulagaina.Faʻatasi, na matou molimauina le suiga o le 25-tausaga o Guowang ma le paʻi na aumaia e Guowang i le pisinisi!


Taimi meli: Aukuso-09-2021